Itália...

Benvenuti…

Itália… A szívem minden alkalommal hevesebben kezd dobogni, ahogy Olaszország területére lépek. Szerelem volt első látásra… Az első családi nyaralás végérvényesen megfertőzött az olasz nyelv és kultúra iránti csillapíthatatlan érdeklődéssel. Szerencsésnek mondhatom magamat hiszen munkám kapcsán is az elmúlt években többször is lehetőségem volt hónapokat is eltölteni ebben a varázslatos szépségű országban és így alkalmam nyílt mélységeiben is megismerni az olaszok mentalitását, szokásait.
Az adriai tengerpart nyüzsgő üdülővárosai, a Dolomitok varázslatos tájai, a Garda tó partján fekvő kisvárosok, a magasba törő ciprusokkal tarkított toszkán dombvidék és Itália megannyi apró kis városa, szigetei mind-mind életre szóló élménnyel ajándékozzák meg a látogatókat.
A kockás abroszos hangulatos éttermek, az olasz konyha hamisíthatatlanul gazdag ízvilága, a régiók ízletes borai és specialitásai különleges gasztronómia élményt nyújtanak.
Olaszország látnivalókban, természetei szépségeiben gazdag tartományait és különleges eseményeit, egyedülálló rendezvényeit szeretném bemutatni a számodar, számtalan érdekességgel és hasznos információval.Kalandozz velem a „Csizma Ország” mesés tájain!!!
Kellemes barangolást kívánok!